За два місяці по вулиці Піонерській, яка розташована на житловому масиві Придніпровськ, буде прокладений новий водопровід

Про це під час виїзної наради повідомив перший заступник міського голови Анатолій Крупський. «Десятки років тому на цьому місці був прокладний водопровід, але приватним способом і не знаходився на балансі. На сьогодні він практично вже вийшов з ладу із-за чого тут постійно траплялися пориви і було відсутнє водопостачання. Враховуючи це було прийнято рішення щодо заміни трубопроводу за власні кошти комунального підприємства «Дніпроводоканал». У свою чергу мешканці повинні будуть придбати залізобетонні кільця, прилади обліку, укласти договір з водоканалом щодо надання послуг. Усі будівельні роботи по вулиці Піонерській планується завершити до 8 вересня» – зазначив Анатолій Крупський.

За його словами, у перспективі будуть розглянуті питання покращення водопостачання, зокрема по вулиці Шереметівській, а також вулиць, які розташовані поруч.

«Даним проектом передбачена заміна водопроводу (725 метрів сталевої на поліетиленову трубу діаметром 110 мм), встановлення трьох пожарних гідрантів, яких не було раніше та чотирьох чавунних засувок. Після цього до нового водопроводу будуть підключені 76 абонентів для забезпечення безперебійного водопостачання. На будівництві об’єкту задіяна бригада у кількості 10 робочих та 3 одиниці техніки» – сказав в.о. директора комунального підприємства «Дніпроводоканал» Костянтин Орел.

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін