Експлуатаційні служби підприємства планують виконати роботи з переукладання водопровідної мережі по вул. Відпочинку в Самарському районі

В адресу підприємства від представників ЗМІ надходять питання щодо обслуговування водопровідної мережі, розташованої по вул. Відпочинку Самарського району. Підґрунтям для звернень є сумніви мешканців зазначеної вулиці з приводу власника трубопроводу та проведення капітального ремонту.

Фахівці управління експлуатації водопровідних мереж повідомляють, що за аналізом кількості пошкоджень протягом 2012 року в адресу підприємства направлено 4 звернення з приводу наявності витоків з зазначеного трубопроводу. Але за фактом кількості пошкоджень у січні 2013 року, станом на 23 січня на адресу підприємства надійшло 5 звернень, в результаті чого було проведено обстеження водопровідної мережі і визначено, що стальний водопровід Д – 150 мм знаходиться в технічно-непридатному для експлуатації стані. Крім того, роботи з усунення витоків було ускладнено наявністю комунікацій газо- та електропостачання.

З метою запобігання аварій на мережах газопостачання та енергозабезпечення, а також стабільного водопостачання мешканців вулиці, було прийняте рішення щодо виконання робіт з переукладання водопровідної мережі. Під час робіт заплановано виконати заміну стальної водопровідної мережі Д – 150 мм довжиною 170 погонних метрів.

Роботи розпочнуться за сприятливих погодних умов та при відповідному укомплектуванні трубами, запірною арматурою, залізобетонними виробами. Орієнтировко вартість робіт з комплектуванням названими матеріалами складає 75,0 тис. грн.

Роботи планується провести у І-му кварталі поточного року.

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін