До відома мешканців міста

Адміністрація підприємства зазначає, що мешканці приватних житлових будинків мають можливість отримати технічні умови на приєднання власних житлових будинків до централізованої системи водопостачання та водовідведення на безоплатній основі.

Отримати технічні умови на приєднання до мереж водопостачання та водовідведення можна звернувшись на адресу КП «Дніпроводоканал» (вул. Червона, 21-а кімн. 100) з письмовою заявою та наступним переліком документів:

Копії правовстановлюючих документів на існуючий житловий будинок (технічний паспорт на домоволодіння, свідоцтво або витяг на право власності).
Ситуаційний план М 1:500 з нанесенням меж земельної ділянки, житлового будинку та існуючих інженерних комунікацій, який можна отримати ГоловАПу за адресою – вул. Наб. Леніна, 29а.
В разі підключення до відомчих / приватних мереж водопостачання та каналізації необхідно надати письмовий дозвіл від власника мереж, завірений підписом та печаткою квартального комітету.
Опитувальний лист, встановленого зразка, з зазначенням добових обсягів водоспоживання та водовідведення, заповнений проектною організацією.
Копії паспорту та ідентифікаційного коду.

В разі наявності двох або більше співвласників домоволодіння необхідно надати:

Письмові заяви від всіх співвласників домоволодіння або їх дозвіл на отримання технічних умов.
Копію державного акту на землю. В разі його відсутності надати документ, підтверджуючий офіційний розділ земельної ділянки та дозвіл всіх співвласників на будівництво мереж водопостачання та каналізації по території загального користування.

До відома користувачів послугами водопостачання та водовідведення: Проектне рішення формується відповідним підприємством, яке має право відповідний сертифікат на проектування мереж водопостачання та водовідведення. Оплата цих робіт здійснюється відповідно до умов договору з проектною організацією.

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін