Правила приймання та скиду (водовідведення) стічних вод підприємств у систему каналізації м. Дніпра.

З метою проведення єдиної екологічної політики з питань охорони навколишнього середовища, упорядкування укладання договорів на водопостачання та водовідведення, стягнення плати за скид стічних вод підприємств у міську каналізаційну мережу з понаднормативними забрудненнями, у відповідності до Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», Правил охорони поверхневих вод від забруднення зворотними водами, Інструкції про встановлення та стягнення плати за скид промислових та інших стічних вод у систему каналізації населених пунктів, Правил приймання стічних вод підприємств у комунальні та відомчі системи каналізації населених пунктів України, Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України, рішенням виконавчого комітету Дніпропетровської міської ради від 19.02.2015 р. № 129 затверджені Правила приймання та скиду (водовідведення) стічних вод підприємств у систему каналізації м. Дніпропетровська.

Ознайомитись з Правилами приймання та скиду (водовідведення) стічних вод підприємств у систему каналізації м. Дніпра можна в розділі «Нормативні документи».

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін