Шановні споживачі!

Стан розрахунків за послуги водопостачання і водовідведення в черговий раз змушує КП «Дніпроводоканал» посилити роботу з обмеження послуг абонентам-боржникам.

У зв’язку з чим, підприємством активно продовжуються роботи з обмеження послуг в приватному секторі Бабушкінського, Дніпропетровського та Індустріального районів.

Протягом останніх років, в державі відбулись суттєві фінансово-економічні зміни, зокрема значно підвищилися ціни на всі групи товарів та тарифи на житлово-комунальні послуги. Все це позначилось на життєвому рівні громадян. В наслідок чого поступово зросла і заборгованість мешканців міста за спожиті послуги водопостачання і водовідведення.

Така ситуація не дозволяє підприємству здійснювати розрахунки за електроенергію та придбану воду, що ставить під загрозу водопостачання споживачів міста Дніпропетровська.

На етапі інформаційно-роз’яснювальної роботи підприємство виконує цілу низку заходів, які полягають в щомісячній розносці квитанцій – вони є нагадуванням про необхідність щомісячної оплати послуг, своєчасному оформленні субсидій, наданні документів про наявність пільг. При неможливості погашення заборгованості в повному обсязі абоненту пропонується оформити договір реструктуризації.

Кожен боржник робить всіх сумлінних платників заручниками ситуації в питаннях водопостачання, оскільки КП «Дніпроводоканал» може виконувати свої зобов’язання перед енергопостачальними підприємствами лише за умов 100% надходження грошових коштів на розрахунковий рахунок.

У зв’язку з чим, фахівці абонентних служб спільно із спеціальними бригадами виконують роботи з обмеження послуг централізованого водопостачання мешканцям приватних житлових будинків. В такому випадку споживач зіткнеться з вимушеною необхідністю погашення боргів.

З метою уникнення можливих конфліктів пропонуємо виконати звірку взаємних розрахунків, перевірити правильність нарахувань та платежів, оскільки найближчими днями КП «Дніпроводоканал» будуть прийняті заходи з обмеження послуг боржникам за наступними адресами:

Дніпропетровський район

с. Новоалександрівка:

вул. Молодіжна, вул. Профспілкова, вул. Мостова, вул. Сурська.

с. Дороге: вул. Миколаївська.

с. Південне: вул. Квітнева, вул. Сурянська, вул. Східна, вул. Соснова.

Бабушкінський район

туп. 3-огл Одоєвського, вул. Батарейна, вул. Ярославська, вул. Серпнева, вул. Зустрічна, вул. Кисловодська, вул. Майкопська, вул. Моцарта, вул. Перекопської Перемоги.

Індустріальний район

вул. Оренбурзька, вул. Саратовська, вул. Травнева, вул. Новосибірська, вул. Степана Разіна.

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін