До уваги мешканців міста!

На сьогоднішній день мешканці міста заборгували КП «Дніпроводоканал» 179,5 млн.грн. Кожного місяця боржники недоплачують близько 2 млн.грн.

Ми розуміємо, що фінансово-економічні зміни у державі, які пов’язані в тому числі з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги, суттєво відобразились на життєвому рівні громадян. Як наслідок певна кількість споживачів не має можливості здійснювати оплату своєчасно та в повному обсязі. Для таких громадян держава запровадила можливість оформлення субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. Нехтуючи оформленням субсидії, споживачі знижують оплату поточних рахунків. Це призводить до виникнення заборгованості.

Тому, з метою безперебійного забезпечення міста послугами водопостачання та водовідведення ми змушені вживати цілу низку заходів з примусового стягнення заборгованості.

У зв’язку зі щомісячною недоплатою спожитих послуг підприємством посилена претензійно-позивна робота. Споживачі, які не сплачували за спожиті послуги понад три місяці, автоматично потрапляють до переліку боржників, з якими КП «Дніпроводоканал» працюватиме у судовому порядку.

Нагадуємо, що стягнення боргів у судовому порядку додає на боржника додаткових грошових навантажень у вигляді судових зборів.

Таким чином, на етапі досудових попереджень, наполегливо рекомендуємо в найкоротші терміни виконати звіряння взаємних розрахунків та врегулювати питання оплати боргів у досудовому порядку. В разі неможливості погашення заборгованості в повному обсязі пропонуємо оформити договір реструктуризації.

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін