Розпочато роботи з будівництва каналізаційного колектору по вул. Івана Франко на ділянці від вул. Єрмолової до вул. Гладкова

Наприкінці серпня силами підрядної організації ТОВ підприємство «Дніпроремонт» розпочаті роботи з будівництва каналізаційного колектору по вул. Івана Франко на ділянці від вул. Єрмолової до вул. Гладкова, які планується закінчити у жовтні 2012 року.

За довгі роки існування каналізаційної мережі мешканці прилеглої території постійно скаржились на періодичні витоки та засмічення, які спричиняли ряд незручностей, оскільки працюють з підпором і постійно підтоплюють прилеглу територію. Таким чином, за результатами обстеження каналізаційних мереж в даному районі, завдяки програмі соціально-економічного розвитку міста було прийняте відповідне рішення про виділення з міського бюджету коштів на реконструкцію діючої системи водовідведення в розмірі 1,6 млн. грн.

Під час реконструкції буде виконане будівництво нового каналізаційного колектору по вул. Івана Франко довжиною 310 метрів, який стане перемичкою між існуючими каналізаційними мережами по вул. Єрмолової та Гладкова. Роботи з будівництва поліетиленового самопливного колектору виконуються методом горизонтально-спрямованого буріння без руйнування дорожнього покриття. За фактом закінчення робіт аварійна ділянка колектору буде виведена з експлуатації.

Керівництво КП «Дніпроводоканал» сподівається на значне покращення якості надання послуг та приносить вибачення мешканцям за тимчасові незручності.

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін