Увага! Ведуться ремонтні роботи

8 березня 2013 року близько 14.30 в районі житлового будинку № 100А по вул. Калинова в результаті газової корозії залізобетонного трубопроводу сталося руйнування каналізаційного колектору Д – 1000 мм, який прокладено в 1971 році на глибині 5 метрів.

На місці аварії виставлене огородження та організоване цілодобове чергування. Ремонтно-експлуатаційні служби підприємства виконують заходи з укріплення місця проведення ремонтних робіт. З приводу ситуації, яка склалася, була зібрана нарада з метою вирішення технічних питань щодо залучення спеціалізованої техніки та робочого персоналу підприємства або підрядної організації.

Наразі визначається порядок проведення першочергових ремонтних робіт. З метою зниження навантаження на аварійну ділянку колектора для запобігання незручностей мешканцям прилеглої території скореговано режим роботи каналізаційних насосних станцій № 61 та № 62.

Адміністрація КП «Дніпроводоканал».

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін