Підприємство продовжує роботи на зношених ділянках водопровідних мереж

З метою підвищення ефективності технічного обслуговування водопровідних мереж підприємство прагне піти від точкового усунення пошкоджень. У зв’язку з чим, в квітні підприємство продовжило виконання робіт по заміні водопровідних мереж. Найбільш значимою серед таких робіт була заміна трубопроводів:

Д-315 мм по Донецькому шосе довжиною 164 метри;
Д-355 мм по вул. Широкій довжиною 590 метрів;
Д-160 мм по вул. Богомаза довжиною 600 метрів (2 трубопроводи по 300 метрів);
Д-110 мм по вул. Десантників довжиною 200 метрів;
Д-160 мм по вул. Дементьєва, 2 довжиною 50 метрів;
Д-63 мм по вул. Новоорловській, 20 довжиною 250 метрів;
Д-110 мм по вул. Васильківській довжиною 87 метрів;
Д-110 мм по вул. Робочій, 160 довжиною 80 метрів.

Найближчим часом плануються роботи по заміні мереж на вул. Придніпровській (від вул. Саранська до вул. Передової) довжиною 395 метрів, вул. Делегатській (від будинку № 72 до будинку № 168) довжиною 1 140 метрів, вул. Робочій, 148 довжиною 100 метрів, вул. Пугачова, 28-26 довжиною 200 метрів та ін.

Реалізація запланованих заходів здійснюється ремонтно-експлуатаційними службами підприємства за рахунок власних коштів, без залучення підрядних організацій.

Необхідно зазначити, що в більшості випадків роботи по заміні мереж виконуються без припинення подачі води, що досягається регулюванням водопостачання за допомогою запірної арматури на розподільній мережі.

В окремих випадках, при відсутності технічної можливості підприємство змушене припиняти подачу води споживачам або знижувати тиск в водопровідній мережі. Роботи носять короткостроковий характер з відновленням стійкого водопостачання протягом робочого дня. Фахівці підприємства сподіваються на розуміння при виконанні робіт і приносять вибачення за незручності.

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін