До уваги власників квартирних приладів обліку

У випадку якщо квартирні прилади обліку не пройшли перевірку або державну метрологічну атестацію після закінчення міжповірочного інтервалу, комунальне підприємство нарахування за спожиті послуги виконує за встановленими нормам водоспоживання.

Оскільки Законом України «Про метрологію і метрологічну діяльність» дозволяється застосовувати лише ті прилади обліку, які пройшли повірку або державну метрологічну атестацію і занесені до державного реєстру України, споживач, зобов’язаний стежити за терміном їх повірки, що також зазначено і в паспорті на водолічильник.

У зв’язку з чим, фахівці підприємства звертаються до своїх споживачів, які здійснюють розрахунки за свідченнями квартирних приладів обліку, з проханням стежити за їх міжповірочними інтервалами.

Для розрахунків за фактично використану питну воду, таким споживачам необхідно в найкоротші терміни виконати повірку приладів обліку.

Нагадуємо, що для зручності споживачів, з метою скорочення витрат на час переїзду на вул. Червону, 21 А абонентними службами підприємства здійснюється прийом квартирних приладів обліку.

Представник абонентної служби надає абоненту рахунок на проведення держповірки. Прийняті водолічильники, силами нашого підприємства транспортуються на вул. Червону, 21 в Цех контрольно-вимірювальних приладів і автоматики, де представник Держспоживстандарту, на сертифікованих стендах КП «Дніпроводоканал» виконує повірку приладів обліку. Видача споживачам повірених водолічильників здійснюється на районній ділянці за наявності сплаченого рахунку.

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін