Увага, аварійно-відновлювальні роботи!

З метою проведення аварійно-відновлювальних робіт та підготовки водогону Д-1000 мм до роботи в осінньо-зимовий період, з 22:00 години 12 листопада до 23:00 години 13 листопада 2019 року буде припинено водопостачання для мешканців і споживачів міста, розташованих за наступним переліком:

  • Новокодацький район – в межах вулиць Набережна Заводська, Ударників, Маяковського та Квітки Основяненко.
  • Чечелівський район – в межах вулиць Павлова, Академіка Белелюбського, Пастера та Набережна Заводська. У тому числі вулиці Братів Бестужевих та Івана Єзау.
  • Центрльний район – в межах вулиць пл. Вокзальна, пр. Дмитра Яворницького (парна сторона), Половицька та Січеславська Набережна.
  • Шевченківський район – в межах вулиць Юліуша Словацького, пр. Дмитра Яворницького (парна сторона), Коцюбиньського та Січеславська Набережна.
  • Соборний район – не парна сторона (берегова смуга) вул. Набережна Перемоги від академії фізичної культурі та спорту до ж/м Перемога 3.

На зазначених та прилеглих до них вулицях можливі перебої водопостачання зі зниженням тиску.

Підприємство рекомендує створити необхідний запас питної води на період проведення робіт, та приносить вибачення за тимчасові незручності.

Відновлення стійкого режиму водопостачання очікується на 8:00 годину 14 листопада 2019 року.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності і заздалегідь вдячні за розуміння.

 До уваги мешканців м. Новомосковськ!

 У зв’язку з виконанням зазначених вище робіт, 13 листопада 2019 року з 06:00 до 23:00 години буде припинено подачу води на місто Новомосковськ.

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін