Шановні абоненти!

Комунальне підприємство «Дніпроводоканал» закликає мешканців міста звернути увагу на важливий момент: оплата своїх рахунків за послуги водопостачання та водовідведення.

У зв’язку із боротьбою з COVID 19, закликаємо кожного мешканця міста залишатися вдома, однак своєчасно сплачувати рахунки за воду та каналізацію доступними способами: в особистому кабінеті за електронною адресою https://vodokanal.dp.ua/ або http://dneprvoda.com.ua/, додатки Приват24, Ощад24.

Також нагадуємо, що згідно ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 5 липня 2019 року № 690 п.41.6 виконавець має право обмежити (припинити) надання послуг у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі в порядку і строки, встановлені законом.

По закінченню обмежень щодо карантину, КП «Дніпроводоканал» має намір формувати перелік абонентів-боржників, які будуть обмеженні від послуг водопостачання/водовідведення.

Мережа водопроводу та каналізації є критично важливою інфраструктурою, відіграє одну із ключових ролей у охороні здоров’я та її постійна доступність є важливою умовою підтримки особистої гігієни

Дякуємо за порозуміння.

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін