ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ЧЕРЕЗ БОРОТЬБУ ІЗ ЕПІДЕМІЄЮ COVID-19

Комунальне підприємство «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради закликає мешканців міста звернути увагу на важливий момент: своєчасно оплатити свої рахунки за воду, допомагаючи контролювати епідемію.

Мережа водопроводу та каналізації є критично важливою інфраструктурою, відіграє одну із ключових ролей у охороні здоров’я та її постійна доступність є важливою умовою підтримки особистої гігієни.

Закликаємо кожного мешканця міста залишатися вдома, однак своєчасно оплатити свої рахунки за воду та каналізацію доступними способами через мережу Інтернет, в т.ч. шляхом реєстрації в Особистому кабінеті за електронною адресою https://vodokanal.dp.ua/ або http://dneprvoda.com.ua/, за якою можливо передати показання приладів обліку, дізнатись стан розрахунків та здійснити оплату спожитих послуг.

Також, звертаємося до споживачів допомогти із дистанційною оплатою за воду своїм рідним та сусідам – літнім людям, вихід з дому для яких наразі особливо небезпечний, та які не мають доступу до мережі Інтернет та звикли платити за комунальні послуги через каси банків.

Звертаємо увагу, що оплата всіх комунальних платежів – це відповідальність усіх споживачів та є сприянням ефективного стримування поширення епідемії, тим самим захищаючи власне здоров’я та здоров’я своїх близьких.

Оплата рахунків за воду та каналізацію гарантуватиме: стабільну роботу системи централізованого водокористування, оплату праці працівникам підприємства, які залишаються на своїх робочих місцях, забезпечуючи цілодобовий контроль за функціонуванням водозаборів, очисних споруд та виконують аварійно-відновлювальні роботи на водопровідно-каналізаційних мережах міста Дніпро.

Наголошуємо, що сплата комунальних послуг мешканцями міста є єдиним джерелом забезпечення належного рівня санітарно-гігієнічних норм в період боротьби з епідемією COVID-19.

 

Copyright © Дніпроводоканал. Використання матеріалів сайту дозволено тільки при розміщені посилання на первинне джерело                                    Фото - Ігор Булгарін